"نیاز نداری بذار، نیازداری بردار!"
این روزها در ریز جریان پوست شهر، در کنار همه آن بی رحمی ها و فساد ها و دل شکستن ها اتفاقات خوبی هم رخ می دهد که برای عده ای بهانه ای باشد برای ادامه حیات و شیرین کردن همه تلخی های روزمره؛ این روزها بعید است در چرخش های مختلف در دنیای مجازی با عکس ها و متن هایی درباره دیوار مهربانی مواجه نشده باشید، به خصوص که تعداد این دیوارها روز به روز در حال افزایش بوده و از همین رو بازتابش در فضای مجازی بیشتر است.
دیوارهایی از جنس مهربانی برای بالا رفتن و پایین آمدن از همه خودخواهی ها و تک خوری ها؛ دیوارهایی که بیشتر به پله ای برای نزدیک شدن و یکی شدن دارا و ندار بنا شده تا همه به سادگی بتوانند در آزمون انسانیت سربلند بیرون بیایند!

"دیوار مهربانی در اصفهان"
اینجا مهربانی اش همه گیر است، دارا و ندار ندارد؛ فقیر و غنی در کنار این دیوارها کار خیر می کنند. آن که از خود می گذرد تا نداری دارا شود از یک سو و آنکه دعا می کند تا کم دارا، زیاد شود از سوی دیگر کار خیر می کنند، بی آن که شاید اصلا خیلی هایشان بدانند چه تأثیری در زندگی یکدیگر دارند.
در کنار دیوار مهربانی آدم یک حس عجیبی دارد، خوشحال است و حال خوبی دارد گویی به آنچه باید می بوده نزدیک شده و این موضوع برایش لذت خاصی دارد.
اینجا برای عده ای شاید میعادگاه مهربانی است از همین رو نام آن را "دیوار مهربانی" نهاده اند؛ دیوار مهربانی برای آن ها جایی است که در مسابقه مهربانی شرکت می کنند، مسابقه ای که همه در آن برنده اند و همین موضوع نیز سبب می شود در کنارش مشق انسانیت کرده باشند.
استارت این کار ابتدا در شیراز خورد و سپس به صورت مویرگی در بیشتر استان های کشور مثل گیلان، تهران، اهواز و اصفهان جریان پیدا کرد البته اینکه از کجا آغاز شد شاید به اندازه اینکه تا کجا قرار است ادامه پیدا کند اهمیت نداشته باشد چراکه برای هدف یعنی حذف "نون" از ابتدای زندگی عده ای و اضافه کردن "الف" به انتهای زندگیشان، مهم است.خوشبختانه این عمل خداپسندانه در نصف جهان هر روز در حال گسترش است به گونه ای که پس از ایجاد نخستین دیوار برابر هنرسرای خورشید در سایر مناطق اصفهان نیز این دیوار ایجاد شد تا آن ها که نیاز ندارند، بگذارند و آن ها که نیازمنداند بردارند.ترویج چنین کارهایی در جامعه می تواند در گسترش خیر بین مردم موثر باشد و به نوعی محقق کننده بیانات رسول مکرم اسلام (ص) در ضرورت توجه به گسترش خیر و نیکی هر چند کم، در جامعه باشد؛ به بیان بهتر شاید ایجاد و توجه به دیوار مهربانی بتواند در تفهیم راه های آسان خیر و احسان برای مردم موثر باشد به گونه ای که مردم به این تفهیم برسند که انجام کار خیر تنها به پرداخت هزینه های هنگفت و انجام کارهای به ظاهر بزرگ نیست، خیلی اوقات فاصله افراد با انجام خیر و نیکی تنها یک لبخند است که دیوار مهربانی به خوبی توانسته این موضوع نشان دهد.
تابناک- ۹۴/۱۰/۰۴